Mindfulmeditatie.nl

Skadishka Yoga

Skadishka Yoga is een Yogastudio gelegen aan Kalootstraat 4 in Borssele.

Meer informatie over Skadishka Yoga in Borssele

Kom erachter wat Skadishka Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Skadishka Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Borssele? Dan ben je bij Skadishka Yoga op de juiste plek. Bij Skadishka Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Skadishka Yoga in Borssele is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kalootstraat 4 in Borssele. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Borssele of niet, iedereen is welkom bij Skadishka Yoga. Je kan Skadishka Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 51011699 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Skadishka Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Skadishka Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skadishka Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Skadishka Yoga

Bezoekers bekeken ook