Mindfulmeditatie.nl

SoHam yoga studio

SoHam yoga studio is een Yogastudio gelegen aan Burgemeester Stulemeijerlaan 51 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over SoHam yoga studio in Bergen op Zoom

Kom erachter wat SoHam yoga studio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek SoHam yoga studio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Bergen op Zoom? Dan ben je bij SoHam yoga studio op de juiste plek. Bij SoHam yoga studio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

SoHam yoga studio in Bergen op Zoom is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Burgemeester Stulemeijerlaan 51 in Bergen op Zoom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergen op Zoom of niet, iedereen is welkom bij SoHam yoga studio. Je kan SoHam yoga studio telefonisch bereiken op: 31 6 52371932 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sohamyogastudio.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar SoHam yoga studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SoHam yoga studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SoHam yoga studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. SoHam yoga studio

Bezoekers bekeken ook