Mindfulmeditatie.nl

Yoga Studio Karuna

Yoga Studio Karuna is een Yogastudio gelegen aan De Ronge 56 in Heiloo.

Meer informatie over Yoga Studio Karuna in Heiloo

Kom erachter wat Yoga Studio Karuna voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Studio Karuna om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Heiloo? Dan ben je bij Yoga Studio Karuna op de juiste plek. Bij Yoga Studio Karuna kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Studio Karuna in Heiloo is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan De Ronge 56 in Heiloo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heiloo of niet, iedereen is welkom bij Yoga Studio Karuna. Je kan Yoga Studio Karuna telefonisch bereiken op: 31 72 533 1750 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogaby.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Studio Karuna en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Studio Karuna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Studio Karuna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Studio Karuna

Bezoekers bekeken ook