Mindfulmeditatie.nl

SOULJOY HathaYoga Groningen

SOULJOY HathaYoga Groningen is een Yogastudio gelegen aan Haddingestraat 23 in Groningen.

Meer informatie over SOULJOY HathaYoga Groningen in Groningen

Kom erachter wat SOULJOY HathaYoga Groningen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek SOULJOY HathaYoga Groningen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Groningen? Dan ben je bij SOULJOY HathaYoga Groningen op de juiste plek. Bij SOULJOY HathaYoga Groningen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

SOULJOY HathaYoga Groningen in Groningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Haddingestraat 23 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij SOULJOY HathaYoga Groningen. Je kan SOULJOY HathaYoga Groningen telefonisch bereiken op: 31 6 46290696 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.souljoyyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar SOULJOY HathaYoga Groningen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SOULJOY HathaYoga Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SOULJOY HathaYoga Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. SOULJOY HathaYoga Groningen

Bezoekers bekeken ook