Mindfulmeditatie.nl

Hakima Yoga Epe

Hakima Yoga Epe is een Yogastudio gelegen aan Lichttorenweg 12 in Epe.

Meer informatie over Hakima Yoga Epe in Epe

Kom erachter wat Hakima Yoga Epe voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Hakima Yoga Epe om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Epe? Dan ben je bij Hakima Yoga Epe op de juiste plek. Bij Hakima Yoga Epe kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Hakima Yoga Epe in Epe is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Lichttorenweg 12 in Epe. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Epe of niet, iedereen is welkom bij Hakima Yoga Epe. Je kan Hakima Yoga Epe telefonisch bereiken op: 31 6 11640083 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://hakima.eu/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Hakima Yoga Epe en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Hakima Yoga Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hakima Yoga Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Hakima Yoga Epe

Bezoekers bekeken ook