Mindfulmeditatie.nl

Strike That Pose

Strike That Pose is een Yogastudio gelegen aan Mientewei 2 in Gorredijk.

Meer informatie over Strike That Pose in Gorredijk

Kom erachter wat Strike That Pose voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Strike That Pose om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Gorredijk? Dan ben je bij Strike That Pose op de juiste plek. Bij Strike That Pose kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Strike That Pose in Gorredijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Mientewei 2 in Gorredijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorredijk of niet, iedereen is welkom bij Strike That Pose. Je kan Strike That Pose telefonisch bereiken op: 31 6 21500833 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://strikethatpose.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Strike That Pose en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Strike That Pose? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Strike That Pose het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Strike That Pose

Bezoekers bekeken ook