Mindfulmeditatie.nl

Yoga de worp

Yoga de worp is een Fysiotherapeut gelegen aan Worp 109B in Deventer.

Meer informatie over Yoga de worp in Deventer

Kom erachter wat Yoga de worp voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga de worp om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Fysiotherapeut in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Yoga de worp op de juiste plek. Bij Yoga de worp kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga de worp in Deventer is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Fysiotherapeut is gelegen aan Worp 109B in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen is welkom bij Yoga de worp. Je kan Yoga de worp telefonisch bereiken op: 31 570 677 243 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogadeworp.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga de worp en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga de worp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga de worp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga de worp

Bezoekers bekeken ook