Mindfulmeditatie.nl

Studio Bondi

Studio Bondi is een Yogastudio gelegen aan Valeriusstraat 40 in Den Haag.

Meer informatie over Studio Bondi in Den Haag

Kom erachter wat Studio Bondi voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio Bondi om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Studio Bondi op de juiste plek. Bij Studio Bondi kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio Bondi in Den Haag is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Valeriusstraat 40 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Studio Bondi. Je kan Studio Bondi telefonisch bereiken op: 31 70 406 2175 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studio-bondi.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio Bondi en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Bondi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Bondi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio Bondi

Bezoekers bekeken ook