Mindfulmeditatie.nl

De Nieuwe Yogaschool

De Nieuwe Yogaschool is een Yogastudio gelegen aan Laurierstraat 109 in Amsterdam.

Meer informatie over De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam

Kom erachter wat De Nieuwe Yogaschool voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Nieuwe Yogaschool om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij De Nieuwe Yogaschool op de juiste plek. Bij De Nieuwe Yogaschool kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Laurierstraat 109 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij De Nieuwe Yogaschool. Je kan De Nieuwe Yogaschool telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.denieuweyogaschool.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Nieuwe Yogaschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Nieuwe Yogaschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nieuwe Yogaschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Nieuwe Yogaschool

Bezoekers bekeken ook