Mindfulmeditatie.nl

Yoga by Lisa

Yoga by Lisa is een Yogastudio gelegen aan Kerkwoerthe 38 in Steenwijkerwold.

Meer informatie over Yoga by Lisa in Steenwijkerwold

Kom erachter wat Yoga by Lisa voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga by Lisa om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Steenwijkerwold? Dan ben je bij Yoga by Lisa op de juiste plek. Bij Yoga by Lisa kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga by Lisa in Steenwijkerwold is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kerkwoerthe 38 in Steenwijkerwold. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Steenwijkerwold of niet, iedereen is welkom bij Yoga by Lisa. Je kan Yoga by Lisa telefonisch bereiken op: 31 6 15649946 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga by Lisa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga by Lisa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga by Lisa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga by Lisa

Bezoekers bekeken ook