Mindfulmeditatie.nl

Studio MiYo

Studio MiYo is een Yogastudio gelegen aan Kruidbergerweg 1 in Santpoort-Noord.

Meer informatie over Studio MiYo in Santpoort-Noord

Kom erachter wat Studio MiYo voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio MiYo om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Santpoort-Noord? Dan ben je bij Studio MiYo op de juiste plek. Bij Studio MiYo kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio MiYo in Santpoort-Noord is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kruidbergerweg 1 in Santpoort-Noord. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Santpoort-Noord of niet, iedereen is welkom bij Studio MiYo. Je kan Studio MiYo telefonisch bereiken op: 31 6 46084810 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiomiyo.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio MiYo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio MiYo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio MiYo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio MiYo

Bezoekers bekeken ook