Mindfulmeditatie.nl

Atmajyoti Yoga

Atmajyoti Yoga is een Yogastudio gelegen aan Stadhoudersring 492 in Zoetermeer.

Meer informatie over Atmajyoti Yoga in Zoetermeer

Kom erachter wat Atmajyoti Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Atmajyoti Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Zoetermeer? Dan ben je bij Atmajyoti Yoga op de juiste plek. Bij Atmajyoti Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Atmajyoti Yoga in Zoetermeer is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Stadhoudersring 492 in Zoetermeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zoetermeer of niet, iedereen is welkom bij Atmajyoti Yoga. Je kan Atmajyoti Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 42177883 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.atmajyotiyoga.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Atmajyoti Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Atmajyoti Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atmajyoti Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Atmajyoti Yoga

Bezoekers bekeken ook