Mindfulmeditatie.nl

Yoga met Mo

Yoga met Mo is een Yogastudio gelegen aan Vos van Steenwijk 34 in Hoogeveen.

Meer informatie over Yoga met Mo in Hoogeveen

Kom erachter wat Yoga met Mo voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga met Mo om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hoogeveen? Dan ben je bij Yoga met Mo op de juiste plek. Bij Yoga met Mo kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga met Mo in Hoogeveen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Vos van Steenwijk 34 in Hoogeveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoogeveen of niet, iedereen is welkom bij Yoga met Mo. Je kan Yoga met Mo telefonisch bereiken op: 31 6 36140455 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogametmo.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga met Mo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga met Mo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga met Mo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga met Mo

Bezoekers bekeken ook