Mindfulmeditatie.nl

Studio Plasia

Studio Plasia is een Yogastudio gelegen aan Oosteinderweg 247a in Aalsmeer.

Meer informatie over Studio Plasia in Aalsmeer

Kom erachter wat Studio Plasia voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio Plasia om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Aalsmeer? Dan ben je bij Studio Plasia op de juiste plek. Bij Studio Plasia kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio Plasia in Aalsmeer is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Oosteinderweg 247a in Aalsmeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Aalsmeer of niet, iedereen is welkom bij Studio Plasia. Je kan Studio Plasia telefonisch bereiken op: 31 6 41968198 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://plasia.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio Plasia en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Plasia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Plasia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio Plasia

Bezoekers bekeken ook