Mindfulmeditatie.nl

Bouwine Tijmstra

Bouwine Tijmstra is een Yogastudio gelegen aan De Karper 9 in Grou.

Meer informatie over Bouwine Tijmstra in Grou

Kom erachter wat Bouwine Tijmstra voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Bouwine Tijmstra om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Grou? Dan ben je bij Bouwine Tijmstra op de juiste plek. Bij Bouwine Tijmstra kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Bouwine Tijmstra in Grou is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan De Karper 9 in Grou. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Grou of niet, iedereen is welkom bij Bouwine Tijmstra. Je kan Bouwine Tijmstra telefonisch bereiken op: 31 6 47489949 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bouwyin.nl/wie-is-bouwyin/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Bouwine Tijmstra en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Bouwine Tijmstra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwine Tijmstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Bouwine Tijmstra

Bezoekers bekeken ook