Mindfulmeditatie.nl

Studio She Moves

Studio She Moves is een Yogastudio gelegen aan Nassaupark 4a in Bussum.

Meer informatie over Studio She Moves in Bussum

Kom erachter wat Studio She Moves voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio She Moves om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Bussum? Dan ben je bij Studio She Moves op de juiste plek. Bij Studio She Moves kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio She Moves in Bussum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Nassaupark 4a in Bussum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bussum of niet, iedereen is welkom bij Studio She Moves. Je kan Studio She Moves telefonisch bereiken op: 31 88 141 8222 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studioshemoves.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio She Moves en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio She Moves? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio She Moves het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio She Moves

Bezoekers bekeken ook