Mindfulmeditatie.nl

Studio Straal

Studio Straal is een Yogastudio gelegen aan Steenwijkerweg 6 in Marknesse.

Meer informatie over Studio Straal in Marknesse

Kom erachter wat Studio Straal voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio Straal om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Marknesse? Dan ben je bij Studio Straal op de juiste plek. Bij Studio Straal kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio Straal in Marknesse is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Steenwijkerweg 6 in Marknesse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Marknesse of niet, iedereen is welkom bij Studio Straal. Je kan Studio Straal telefonisch bereiken op: 31 6 20572492 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiostraal.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio Straal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Straal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Straal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio Straal

Bezoekers bekeken ook