Mindfulmeditatie.nl

Puur & Intens

Puur & Intens is een Massagetherapeut gelegen aan Mercuriusweg 26 in Vlissingen.

Meer informatie over Puur & Intens in Vlissingen

Kom erachter wat Puur & Intens voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Puur & Intens om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Massagetherapeut in de buurt van Vlissingen? Dan ben je bij Puur & Intens op de juiste plek. Bij Puur & Intens kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Puur & Intens in Vlissingen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Massagetherapeut is gelegen aan Mercuriusweg 26 in Vlissingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlissingen of niet, iedereen is welkom bij Puur & Intens. Je kan Puur & Intens telefonisch bereiken op: 31 6 15105457 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.puurenintens.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Puur & Intens en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Puur & Intens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Puur & Intens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Puur & Intens

Bezoekers bekeken ook