Mindfulmeditatie.nl

Yang Sheng Lifestyle

Yang Sheng Lifestyle is een Gezondheidsclub gelegen aan John F. Kennedystraat 8 in Oud-Vossemeer.

Meer informatie over Yang Sheng Lifestyle in Oud-Vossemeer

Kom erachter wat Yang Sheng Lifestyle voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yang Sheng Lifestyle om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Gezondheidsclub in de buurt van Oud-Vossemeer? Dan ben je bij Yang Sheng Lifestyle op de juiste plek. Bij Yang Sheng Lifestyle kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yang Sheng Lifestyle in Oud-Vossemeer is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Gezondheidsclub is gelegen aan John F. Kennedystraat 8 in Oud-Vossemeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oud-Vossemeer of niet, iedereen is welkom bij Yang Sheng Lifestyle. Je kan Yang Sheng Lifestyle telefonisch bereiken op: 31 166 610 469 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yangshenglifestyle.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yang Sheng Lifestyle en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yang Sheng Lifestyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yang Sheng Lifestyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yang Sheng Lifestyle

Bezoekers bekeken ook