Mindfulmeditatie.nl

Er bestaan verschillende soorten meditatiekussens die je kunt gebruiken voor het mediteren. Mediteren met een kussen zorgt voor meer comfort en een betere houding en is dus zeker aan te raden. We zullen het hier hebben over de halve maan kussen en het ronde kussen.

Een meditatie kussen zorgt voor meer comfort tijdens het mediteren en zorgt ook voor een betere houding. Het is dus zeker aan te raden als je regelmatig aan meditatie doet om gebruik te maken van een kussen. Er bestaan echter verschillende soorten kussens, de populairste zijn de ronde kussen en de halve maan kussen. Over deze twee kussens zullen we het hebben in dit bericht.

Halve maan kussenhalve maan meditatie kussen

Deze kussens worden vooral gebruikt voor een kleermakerszit of de lotushoudingen (halve en hele). Dit kussen biedt ondersteuning aan je zitvlak en zorgt ervoor dat je genoeg ruimte hebt om je benen onder je lichaam te plaatsen. Ook zorgt dit kussen er voor dat je bekken niet naar achteren kantelen, maar juist naar voren. Hierdoor heeft je rug een goede positie waardoor je bijvoorbeeld minder last zult hebben van rugklachten.

Bekijk hier het aanbod van Halve Maan Meditatiekussens van Zenartikelen.NL of klik of de afbeelding hiernaast.

Rond kussenrond meditatiekussen

Een rond meditatie kussen is eigenlijk voor elke houding om te mediteren wel geschikt. Denk aan het zitten op een stoel, een geknielde houding of een lotushouding. Met een rond kussen zul je een stuk comfortabeler kunnen mediteren.

Bekijk hier het aanbod Ronde Meditatiekussens van Zenartikelen.NL of klik op de afbeelding hiernaast.

Meditatie kussen meenemen op reis?opblaasbare meditaite kussen

Als jij op reis gaat wil je natuurlijk blijven mediteren, het liefst dus ook met je eigen meditatie kussen. Hier is over nagedacht en tegenwoordig zijn er ook verschillende soorten opblaasbare meditatie kussens die je onder andere mee kunt nemen op reis! Hierdoor kun je overal en altijd mediteren met je eigen kussen. Deze kussens zijn gemakkelijk op te blazen en op te bergen zodat het geen ruimte in beslag neemt.

Bekijk hier het aanbod van Opblaasbare Meditatiekussens van Zenartikelen.NL of klik op de afbeelding hiernaast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *