Mindfulmeditatie.nl

Waroeng Yoga Studio

Waroeng Yoga Studio is een Yogastudio gelegen aan Hoofdstraat 108A in Oldemarkt.

Meer informatie over Waroeng Yoga Studio in Oldemarkt

Kom erachter wat Waroeng Yoga Studio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Waroeng Yoga Studio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Oldemarkt? Dan ben je bij Waroeng Yoga Studio op de juiste plek. Bij Waroeng Yoga Studio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Waroeng Yoga Studio in Oldemarkt is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Hoofdstraat 108A in Oldemarkt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oldemarkt of niet, iedereen is welkom bij Waroeng Yoga Studio. Je kan Waroeng Yoga Studio telefonisch bereiken op: 31 6 11473446 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.waroengyoga.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Waroeng Yoga Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Waroeng Yoga Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waroeng Yoga Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Waroeng Yoga Studio

Bezoekers bekeken ook