Mindfulmeditatie.nl

Sasana yoga en massage praktijk

Sasana yoga en massage praktijk is een Yogastudio gelegen aan Stationsweg 60 in Ede.

Meer informatie over Sasana yoga en massage praktijk in Ede

Kom erachter wat Sasana yoga en massage praktijk voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Sasana yoga en massage praktijk om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Ede? Dan ben je bij Sasana yoga en massage praktijk op de juiste plek. Bij Sasana yoga en massage praktijk kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Sasana yoga en massage praktijk in Ede is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Stationsweg 60 in Ede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ede of niet, iedereen is welkom bij Sasana yoga en massage praktijk. Je kan Sasana yoga en massage praktijk telefonisch bereiken op: 31 6 18353087 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://sasana.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Sasana yoga en massage praktijk en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sasana yoga en massage praktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sasana yoga en massage praktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Sasana yoga en massage praktijk

Bezoekers bekeken ook