Mindfulmeditatie.nl

Met de populariteit van meditatie, is het geen wonder dat zo veel mensen op zoek zijn naar goede meditatie youtube kanalen. Er zijn er echter zo veel dat het moeilijk kan zijn om te bepalen welke voor jou geschikt is. In deze blogpost delen we een aantal van onze favorieten met je. Veel plezier!

Nu zoveel mensen op zoek zijn naar meditatie om hun welzijn te verbeteren, zijn er meer bronnen beschikbaar dan ooit tevoren. Maar als je net begint, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Gelukkig zijn er veel goede meditatie Youtube kanalen die je door het proces kunnen helpen. In deze post delen we een aantal van onze favoriete kanalen voor beginners, zodat je kunt beginnen met je reis naar een meer vredige gemoedstoestand.

Er zijn een heleboel geweldige meditatie youtube kanalen die er zijn. Enkele goede zijn:

  • Tara Brach: haar kanaal staat vol met geweldige geleide meditaties, gesprekken over mindfulness en meditatie, en leringen uit de boeddhistische psychologie.
  • Dr. Joe Dispenza: hij heeft een schat aan kennis over neurowetenschappen, kwantumfysica, en hoe je meditatie kunt gebruiken om verandering in je leven teweeg te brengen.
  • Eckhart Tolle: Eckhart is een van de meest bekende spirituele leraren in de wereld, en zijn kanaal staat vol met inzichtelijke lezingen over bewustzijn, bewustzijn, en de kracht van het nu.
  • Alan Watts: Alan was een Britse filosoof die zeer invloedrijk was in het brengen van Oosterse filosofie naar het Westen.

Ik denk dat geleide meditaties een geweldig idee zijn! Ik weet dat als ik probeer te mediteren, het veel makkelijker is om me te concentreren en te ontspannen als iemand me daarbij begeleidt. Bovendien is het altijd fijn om iemand te hebben die je op het juiste spoor houdt.

Er zijn voor- en nadelen aan mediteren met een groep mensen, in persoon of online. Sommige mensen vinden dat mediteren met anderen nuttig kan zijn, omdat het een gevoel van steun en gemeenschap geeft. Het kan ook leuk zijn om met anderen te mediteren, omdat het een gevoel van kameraadschap geeft.

Sommige mensen vinden echter dat mediteren met anderen afleidend kan zijn. Dit is vooral het geval als de andere deelnemers geen ervaren mediteerders zijn, en niet erg opmerkzaam of bewust zijn van wat er gebeurt tijdens de meditatiesessie. Bovendien vinden sommige mensen dat ze meer uit hun meditatie halen als ze zich er alleen op concentreren, zonder afleiding van buitenaf.

Concluderend, meditatie heeft veel voordelen die toegankelijk zijn via verschillende kanalen. De drie beste meditatie youtube kanalen zijn: Be Mindful, Stop, Breathe & Think, en Tara Brach. Deze kanalen bieden geleide meditaties, nuttige tips voor beginners, en een verscheidenheid van andere inhoud om mensen te helpen toegang te krijgen tot de voordelen van meditatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *