Mindfulmeditatie.nl

Yin Yoga Janneke

Yin Yoga Janneke is een Yogastudio gelegen aan Portugallaan 20 in Assen.

Meer informatie over Yin Yoga Janneke in Assen

Kom erachter wat Yin Yoga Janneke voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yin Yoga Janneke om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Assen? Dan ben je bij Yin Yoga Janneke op de juiste plek. Bij Yin Yoga Janneke kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yin Yoga Janneke in Assen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Portugallaan 20 in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen is welkom bij Yin Yoga Janneke. Je kan Yin Yoga Janneke telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yin Yoga Janneke en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yin Yoga Janneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yin Yoga Janneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yin Yoga Janneke

Bezoekers bekeken ook