Mindfulmeditatie.nl

Yoga Bij Ingrid

Yoga Bij Ingrid is een Yogastudio gelegen aan Monseigneur Hermuslaan 70 in Sint-Michielsgestel.

Meer informatie over Yoga Bij Ingrid in Sint-Michielsgestel

Kom erachter wat Yoga Bij Ingrid voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Bij Ingrid om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Sint-Michielsgestel? Dan ben je bij Yoga Bij Ingrid op de juiste plek. Bij Yoga Bij Ingrid kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Bij Ingrid in Sint-Michielsgestel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Monseigneur Hermuslaan 70 in Sint-Michielsgestel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint-Michielsgestel of niet, iedereen is welkom bij Yoga Bij Ingrid. Je kan Yoga Bij Ingrid telefonisch bereiken op: 31 6 42261660 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.yoga-bij-ingrid.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Bij Ingrid en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Bij Ingrid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Bij Ingrid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Bij Ingrid

Bezoekers bekeken ook