Mindfulmeditatie.nl

Body/mind Bonaire

Body/mind Bonaire is een Pilatesstudio gelegen aan 4PJ8+458, EEG Boulevard in Kralendijk.

Meer informatie over Body/mind Bonaire in Kralendijk

Kom erachter wat Body/mind Bonaire voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Body/mind Bonaire om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Pilatesstudio in de buurt van Kralendijk? Dan ben je bij Body/mind Bonaire op de juiste plek. Bij Body/mind Bonaire kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Body/mind Bonaire in Kralendijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Pilatesstudio is gelegen aan 4PJ8+458, EEG Boulevard in Kralendijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kralendijk of niet, iedereen is welkom bij Body/mind Bonaire. Je kan Body/mind Bonaire telefonisch bereiken op: 599 785 4082 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.facebook.com/bodymindbonaire

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Body/mind Bonaire en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Body/mind Bonaire? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body/mind Bonaire het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Body/mind Bonaire

Bezoekers bekeken ook