Mindfulmeditatie.nl

Yoga Centrum Assen

Yoga Centrum Assen is een Yogastudio gelegen aan Beilerstraat 24 in Assen.

Meer informatie over Yoga Centrum Assen in Assen

Kom erachter wat Yoga Centrum Assen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Centrum Assen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Assen? Dan ben je bij Yoga Centrum Assen op de juiste plek. Bij Yoga Centrum Assen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Centrum Assen in Assen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Beilerstraat 24 in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen is welkom bij Yoga Centrum Assen. Je kan Yoga Centrum Assen telefonisch bereiken op: 31 6 29726558 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogacentrumassen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Centrum Assen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Centrum Assen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Centrum Assen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Centrum Assen

Bezoekers bekeken ook