Mindfulmeditatie.nl

Studio Bewust Zijn

Studio Bewust Zijn is een Yogastudio gelegen aan Belkmerweg 31B in Burgervlotbrug.

Meer informatie over Studio Bewust Zijn in Burgervlotbrug

Kom erachter wat Studio Bewust Zijn voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio Bewust Zijn om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Burgervlotbrug? Dan ben je bij Studio Bewust Zijn op de juiste plek. Bij Studio Bewust Zijn kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio Bewust Zijn in Burgervlotbrug is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Belkmerweg 31B in Burgervlotbrug. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Burgervlotbrug of niet, iedereen is welkom bij Studio Bewust Zijn. Je kan Studio Bewust Zijn telefonisch bereiken op: 31 6 51044166 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://studiobewustzijn.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio Bewust Zijn en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Bewust Zijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Bewust Zijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio Bewust Zijn

Bezoekers bekeken ook