Mindfulmeditatie.nl

Yoga Chandra Barneveld

Yoga Chandra Barneveld is een Yogastudio gelegen aan Van Breugelplantsoen 81 in Barneveld.

Meer informatie over Yoga Chandra Barneveld in Barneveld

Kom erachter wat Yoga Chandra Barneveld voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Chandra Barneveld om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Barneveld? Dan ben je bij Yoga Chandra Barneveld op de juiste plek. Bij Yoga Chandra Barneveld kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Chandra Barneveld in Barneveld is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Van Breugelplantsoen 81 in Barneveld. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Barneveld of niet, iedereen is welkom bij Yoga Chandra Barneveld. Je kan Yoga Chandra Barneveld telefonisch bereiken op: 31 6 54362745 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yoga-chandra-barneveld.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Chandra Barneveld en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Chandra Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Chandra Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Chandra Barneveld

Bezoekers bekeken ook