Mindfulmeditatie.nl

Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst

Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst is een Yogastudio gelegen aan Anna van Bourgondiëstraat 56 in Sint-Annaland.

Meer informatie over Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst in Sint-Annaland

Kom erachter wat Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Sint-Annaland? Dan ben je bij Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst op de juiste plek. Bij Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst in Sint-Annaland is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Anna van Bourgondiëstraat 56 in Sint-Annaland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint-Annaland of niet, iedereen is welkom bij Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst. Je kan Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst telefonisch bereiken op: 31 166 652 179 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.joshorst.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga en Tai Chi Instituut Jos Horst

Bezoekers bekeken ook