Mindfulmeditatie.nl

Yoga Heerde-Epe

Yoga Heerde-Epe is een Yogastudio gelegen aan Molenweg 38-a in Heerde.

Meer informatie over Yoga Heerde-Epe in Heerde

Kom erachter wat Yoga Heerde-Epe voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Heerde-Epe om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Heerde? Dan ben je bij Yoga Heerde-Epe op de juiste plek. Bij Yoga Heerde-Epe kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Heerde-Epe in Heerde is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Molenweg 38-a in Heerde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerde of niet, iedereen is welkom bij Yoga Heerde-Epe. Je kan Yoga Heerde-Epe telefonisch bereiken op: 31 578 792 018 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yoga-heerde.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Heerde-Epe en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Heerde-Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Heerde-Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Heerde-Epe

Bezoekers bekeken ook