Mindfulmeditatie.nl

Yoga Heleen

Yoga Heleen is een Yogastudio gelegen aan Dillingsweg 12 in Sirjansland.

Meer informatie over Yoga Heleen in Sirjansland

Kom erachter wat Yoga Heleen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Heleen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Sirjansland? Dan ben je bij Yoga Heleen op de juiste plek. Bij Yoga Heleen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Heleen in Sirjansland is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Dillingsweg 12 in Sirjansland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sirjansland of niet, iedereen is welkom bij Yoga Heleen. Je kan Yoga Heleen telefonisch bereiken op: 31 6 40452726 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogaheleen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Heleen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Heleen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Heleen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Heleen

Bezoekers bekeken ook