Mindfulmeditatie.nl

yoga met jan

yoga met jan is een Yogadocent gelegen aan Monseigneur Bekkersstraat 6 in Katwijk aan Zee.

Meer informatie over yoga met jan in Katwijk aan Zee

Kom erachter wat yoga met jan voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek yoga met jan om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogadocent in de buurt van Katwijk aan Zee? Dan ben je bij yoga met jan op de juiste plek. Bij yoga met jan kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

yoga met jan in Katwijk aan Zee is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogadocent is gelegen aan Monseigneur Bekkersstraat 6 in Katwijk aan Zee. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Katwijk aan Zee of niet, iedereen is welkom bij yoga met jan. Je kan yoga met jan telefonisch bereiken op: 31 6 15694725 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogametjan.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar yoga met jan en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij yoga met jan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je yoga met jan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. yoga met jan

Bezoekers bekeken ook