Mindfulmeditatie.nl

Yoga met je Hart

Yoga met je Hart is een Yogastudio gelegen aan Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen.

Meer informatie over Yoga met je Hart in Heerenveen

Kom erachter wat Yoga met je Hart voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga met je Hart om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Heerenveen? Dan ben je bij Yoga met je Hart op de juiste plek. Bij Yoga met je Hart kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga met je Hart in Heerenveen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerenveen of niet, iedereen is welkom bij Yoga met je Hart. Je kan Yoga met je Hart telefonisch bereiken op: 31 6 40224083 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogametjehart.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga met je Hart en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga met je Hart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga met je Hart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga met je Hart

Bezoekers bekeken ook