Mindfulmeditatie.nl

&YOGA met Conchita

&YOGA met Conchita is een Yogastudio gelegen aan Havenstraat 7H in Maasbracht.

Meer informatie over &YOGA met Conchita in Maasbracht

Kom erachter wat &YOGA met Conchita voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek &YOGA met Conchita om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Maasbracht? Dan ben je bij &YOGA met Conchita op de juiste plek. Bij &YOGA met Conchita kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

&YOGA met Conchita in Maasbracht is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Havenstraat 7H in Maasbracht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maasbracht of niet, iedereen is welkom bij &YOGA met Conchita. Je kan &YOGA met Conchita telefonisch bereiken op: 31 6 23831720 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.n-yoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar &YOGA met Conchita en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij &YOGA met Conchita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je &YOGA met Conchita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. &YOGA met Conchita

Bezoekers bekeken ook