Mindfulmeditatie.nl

Yoga met Maaike Beltman

Yoga met Maaike Beltman is een Yogastudio gelegen aan Derickxkamp 2a in Eerbeek.

Meer informatie over Yoga met Maaike Beltman in Eerbeek

Kom erachter wat Yoga met Maaike Beltman voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga met Maaike Beltman om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Eerbeek? Dan ben je bij Yoga met Maaike Beltman op de juiste plek. Bij Yoga met Maaike Beltman kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga met Maaike Beltman in Eerbeek is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Derickxkamp 2a in Eerbeek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eerbeek of niet, iedereen is welkom bij Yoga met Maaike Beltman. Je kan Yoga met Maaike Beltman telefonisch bereiken op: 31 6 16570991 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogametmaaikebeltman.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga met Maaike Beltman en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga met Maaike Beltman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga met Maaike Beltman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga met Maaike Beltman

Bezoekers bekeken ook