Mindfulmeditatie.nl

Svaha Yoga Jordaan

Svaha Yoga Jordaan is een Yogastudio gelegen aan Willemsstraat 133 in Amsterdam.

Meer informatie over Svaha Yoga Jordaan in Amsterdam

Kom erachter wat Svaha Yoga Jordaan voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Svaha Yoga Jordaan om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Svaha Yoga Jordaan op de juiste plek. Bij Svaha Yoga Jordaan kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Svaha Yoga Jordaan in Amsterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Willemsstraat 133 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Svaha Yoga Jordaan. Je kan Svaha Yoga Jordaan telefonisch bereiken op: 31 6 50888886 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svahayoga.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Svaha Yoga Jordaan en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Svaha Yoga Jordaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Svaha Yoga Jordaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Svaha Yoga Jordaan

Bezoekers bekeken ook