Mindfulmeditatie.nl

Yoga met Monique

Yoga met Monique is een Yogastudio gelegen aan Adriaan de Jongstraat 38 in Rotterdam.

Meer informatie over Yoga met Monique in Rotterdam

Kom erachter wat Yoga met Monique voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga met Monique om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Yoga met Monique op de juiste plek. Bij Yoga met Monique kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga met Monique in Rotterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Adriaan de Jongstraat 38 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Yoga met Monique. Je kan Yoga met Monique telefonisch bereiken op: 31 6 20955576 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogametmonique.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga met Monique en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga met Monique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga met Monique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga met Monique

Bezoekers bekeken ook