Mindfulmeditatie.nl

Yoga met Selle

Yoga met Selle is een Yogastudio gelegen aan Rouwenhofstraat 10 in Wageningen.

Meer informatie over Yoga met Selle in Wageningen

Kom erachter wat Yoga met Selle voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga met Selle om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Wageningen? Dan ben je bij Yoga met Selle op de juiste plek. Bij Yoga met Selle kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga met Selle in Wageningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Rouwenhofstraat 10 in Wageningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wageningen of niet, iedereen is welkom bij Yoga met Selle. Je kan Yoga met Selle telefonisch bereiken op: 31 6 18368464 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogametselle.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga met Selle en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga met Selle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga met Selle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga met Selle

Bezoekers bekeken ook