Mindfulmeditatie.nl

Yogaschool Noord NDSM

Yogaschool Noord NDSM is een Yogastudio gelegen aan Plotterstraat 24 in Amsterdam.

Meer informatie over Yogaschool Noord NDSM in Amsterdam

Kom erachter wat Yogaschool Noord NDSM voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogaschool Noord NDSM om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Yogaschool Noord NDSM op de juiste plek. Bij Yogaschool Noord NDSM kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogaschool Noord NDSM in Amsterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Plotterstraat 24 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Yogaschool Noord NDSM. Je kan Yogaschool Noord NDSM telefonisch bereiken op: 31 20 244 0277 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogaschoolnoord.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogaschool Noord NDSM en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogaschool Noord NDSM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogaschool Noord NDSM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogaschool Noord NDSM

Bezoekers bekeken ook