Mindfulmeditatie.nl

Yoga Monique Litjens

Yoga Monique Litjens is een Yogastudio gelegen aan Almeweg 11 in Horst.

Meer informatie over Yoga Monique Litjens in Horst

Kom erachter wat Yoga Monique Litjens voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Monique Litjens om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Horst? Dan ben je bij Yoga Monique Litjens op de juiste plek. Bij Yoga Monique Litjens kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Monique Litjens in Horst is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Almeweg 11 in Horst. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Horst of niet, iedereen is welkom bij Yoga Monique Litjens. Je kan Yoga Monique Litjens telefonisch bereiken op: 31 77 851 5008 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://yogacentrumlespoir.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Monique Litjens en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Monique Litjens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Monique Litjens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Monique Litjens

Bezoekers bekeken ook