Mindfulmeditatie.nl

Oene van der Veen

Oene van der Veen is een Yogastudio gelegen aan Rinia van Nautaweg 3i in Gytsjerk.

Meer informatie over Oene van der Veen in Gytsjerk

Kom erachter wat Oene van der Veen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Oene van der Veen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Gytsjerk? Dan ben je bij Oene van der Veen op de juiste plek. Bij Oene van der Veen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Oene van der Veen in Gytsjerk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Rinia van Nautaweg 3i in Gytsjerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gytsjerk of niet, iedereen is welkom bij Oene van der Veen. Je kan Oene van der Veen telefonisch bereiken op: 31 58 256 3723 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.oenevanderveen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Oene van der Veen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Oene van der Veen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oene van der Veen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Oene van der Veen

Bezoekers bekeken ook