Mindfulmeditatie.nl

Yogastudio Ohm Groningen

Yogastudio Ohm Groningen is een Yogastudio gelegen aan Regattaweg 5 in Groningen.

Meer informatie over Yogastudio Ohm Groningen in Groningen

Kom erachter wat Yogastudio Ohm Groningen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogastudio Ohm Groningen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Yogastudio Ohm Groningen op de juiste plek. Bij Yogastudio Ohm Groningen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogastudio Ohm Groningen in Groningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Regattaweg 5 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Yogastudio Ohm Groningen. Je kan Yogastudio Ohm Groningen telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogastudioohmgroningen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogastudio Ohm Groningen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogastudio Ohm Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio Ohm Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogastudio Ohm Groningen

Bezoekers bekeken ook