Mindfulmeditatie.nl

Yoga & Shiatsu

Yoga & Shiatsu is een Yogastudio gelegen aan Molenbelt 83 in Lochem.

Meer informatie over Yoga & Shiatsu in Lochem

Kom erachter wat Yoga & Shiatsu voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga & Shiatsu om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Lochem? Dan ben je bij Yoga & Shiatsu op de juiste plek. Bij Yoga & Shiatsu kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga & Shiatsu in Lochem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Molenbelt 83 in Lochem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lochem of niet, iedereen is welkom bij Yoga & Shiatsu. Je kan Yoga & Shiatsu telefonisch bereiken op: 31 573 255 585 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yoga-shiatsu.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga & Shiatsu en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga & Shiatsu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga & Shiatsu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga & Shiatsu

Bezoekers bekeken ook