Mindfulmeditatie.nl

Libra Yogahuis

Libra Yogahuis is een Yogastudio gelegen aan Broederweg 7 in Kampen.

Meer informatie over Libra Yogahuis in Kampen

Kom erachter wat Libra Yogahuis voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Libra Yogahuis om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Kampen? Dan ben je bij Libra Yogahuis op de juiste plek. Bij Libra Yogahuis kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Libra Yogahuis in Kampen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Broederweg 7 in Kampen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kampen of niet, iedereen is welkom bij Libra Yogahuis. Je kan Libra Yogahuis telefonisch bereiken op: 31 6 29124303 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Libra Yogahuis en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Libra Yogahuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Libra Yogahuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Libra Yogahuis

Bezoekers bekeken ook