Mindfulmeditatie.nl

Yoga Studio Kokos

Yoga Studio Kokos is een Yogastudio gelegen aan Breestraat 95-2 in Beverwijk.

Meer informatie over Yoga Studio Kokos in Beverwijk

Kom erachter wat Yoga Studio Kokos voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Studio Kokos om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Beverwijk? Dan ben je bij Yoga Studio Kokos op de juiste plek. Bij Yoga Studio Kokos kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Studio Kokos in Beverwijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Breestraat 95-2 in Beverwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beverwijk of niet, iedereen is welkom bij Yoga Studio Kokos. Je kan Yoga Studio Kokos telefonisch bereiken op: 31 6 18286869 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogastudiokokos.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Studio Kokos en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Studio Kokos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Studio Kokos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Studio Kokos

Bezoekers bekeken ook