Mindfulmeditatie.nl

Yoga Studio Shanti

Yoga Studio Shanti is een Yogastudio gelegen aan Professor Kochstraat 30 in Hilversum.

Meer informatie over Yoga Studio Shanti in Hilversum

Kom erachter wat Yoga Studio Shanti voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Studio Shanti om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hilversum? Dan ben je bij Yoga Studio Shanti op de juiste plek. Bij Yoga Studio Shanti kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Studio Shanti in Hilversum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Professor Kochstraat 30 in Hilversum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hilversum of niet, iedereen is welkom bij Yoga Studio Shanti. Je kan Yoga Studio Shanti telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogastudioshanti.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Studio Shanti en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Studio Shanti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Studio Shanti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Studio Shanti

Bezoekers bekeken ook