Mindfulmeditatie.nl

Praktijk Linnaea

Praktijk Linnaea is een Yogastudio gelegen aan De Bosrand 39 in Zutphen.

Meer informatie over Praktijk Linnaea in Zutphen

Kom erachter wat Praktijk Linnaea voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk Linnaea om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Zutphen? Dan ben je bij Praktijk Linnaea op de juiste plek. Bij Praktijk Linnaea kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk Linnaea in Zutphen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan De Bosrand 39 in Zutphen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zutphen of niet, iedereen is welkom bij Praktijk Linnaea. Je kan Praktijk Linnaea telefonisch bereiken op: 31 6 44422427 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.linnaea.net/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk Linnaea en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk Linnaea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Linnaea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk Linnaea

Bezoekers bekeken ook