Mindfulmeditatie.nl

Yoga-studio Susumna

Yoga-studio Susumna is een Yogastudio gelegen aan Newtonstraat 54 in Nijmegen.

Meer informatie over Yoga-studio Susumna in Nijmegen

Kom erachter wat Yoga-studio Susumna voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga-studio Susumna om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Yoga-studio Susumna op de juiste plek. Bij Yoga-studio Susumna kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga-studio Susumna in Nijmegen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Newtonstraat 54 in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen is welkom bij Yoga-studio Susumna. Je kan Yoga-studio Susumna telefonisch bereiken op: 31 6 54331093 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.susumna.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga-studio Susumna en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga-studio Susumna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga-studio Susumna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga-studio Susumna

Bezoekers bekeken ook