Mindfulmeditatie.nl

Yogacentrum Dharma Gorinchem

Yogacentrum Dharma Gorinchem is een Yogastudio gelegen aan Zusterstraat 31 in Gorinchem.

Meer informatie over Yogacentrum Dharma Gorinchem in Gorinchem

Kom erachter wat Yogacentrum Dharma Gorinchem voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogacentrum Dharma Gorinchem om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij Yogacentrum Dharma Gorinchem op de juiste plek. Bij Yogacentrum Dharma Gorinchem kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogacentrum Dharma Gorinchem in Gorinchem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Zusterstraat 31 in Gorinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorinchem of niet, iedereen is welkom bij Yogacentrum Dharma Gorinchem. Je kan Yogacentrum Dharma Gorinchem telefonisch bereiken op: 31 6 48384258 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogacentrumdharma.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogacentrum Dharma Gorinchem en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogacentrum Dharma Gorinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogacentrum Dharma Gorinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogacentrum Dharma Gorinchem

Bezoekers bekeken ook